CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Rabobank helpt bij clientenfeest van centrum 31

Rabobank helpt bij clientenfeest van centrum 31

Centrum 31 en de Vonder zijn dagactiviteiten centra voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijk beperking midden in Heerhugowaard. Normaal zijn wij druk bezig met kunst & ambacht. We maken producten voor de verkoop in onze winkel, we staan op markten, we exposeren of treden op in ons theater.

Maar een keer in de twee jaar geven we een feest voor de cliënten waar men juist even niet hoeft te werken en waar ontspanning en gezelligheid erg belangrijk is. De begeleiders van Centrum 31 en de Vonder proberen er dan een mooie dag van te maken maar hebben vaak handen te kort. Gelukkig hadden we op de Beursvloer van Stichting de Waaier een match kunnen maken met de Rabobank. En wat fijn was het toen er een aantal hele lieve dames van de Rabobank ons die dag kwamen ondersteunen.

Een aantal medewerkers hebben geholpen bij het buffet en een aantal hielpen bij de spelletjes. En wat was het een mooie dag; de cliënten hebben genoten! Maar ook de begeleiders die, doordat de vrijwilligers van de Rabobank er waren, nu meer handen vrij hadden om hun cliënten goed te kunnen begeleiden. De vrijwilligers van de Rabobank hebben ons uitstekend geholpen en we zijn ze dan ook erg dankbaar. We hopen op de volgende Beursvloer dan ook zeker weer een match met hen te maken!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl