CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Gourmetmiddag

Gourmetmiddag

Na een stevige voorbereiding is het een geweldige dag geweest!
Alle leerlingen meldden zich al om 10.15 en hebben deze dag fantastisch geholpen door alle gourmet benodigdheden uit te delen richting de desbetreffende huiskamers, de huiskamers gereed te maken voor het gourmetten,  tafels te dekken, cliënten te begeleiden tijdens de maaltijd, drankjes in te schenken, en na afloop op te ruimen en schoon te maken. Uiteraard hebben zij ook gezellig meegegeten en -gedronken, tussen de cliënten gezeten en een gezellig praatje gemaakt wat ook erg waardevol is geweest.

De gourmet hebben we volledig laten verzorgen door A t/m Z Gourmet. De drankjes en een ijsje toe werden door onze eigen keuken verzorgd.

De heer Koper en zijn vrouw kwamen tijdens de gourmet nog even een kijkje nemen op locatie De Raatstede en hebben natuurlijk een hapje meegegeten met de cliënten.

 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl