CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wandelen met medewerkers van de Rabobank Alkmaar

Wandelen met medewerkers van de Rabobank Alkmaar

De cliënten zaten met smart te wachten, want naar buiten gaan is altijd fijn. Onder het genot van koffie en thee maakten we kennis met elkaar en na een korte instructie rolstoel begeleiden gingen we op pad.

We liepen langs de boerderij met de mooie hortensia’s richting het park. Daar stonden twee paarden in het weiland die we graag van dichtbij wilde bekijken. Dagen achtereen is het prachtig weer maar juist vandaag kregen we een regenbui over ons heen. Even schuilen onder de bomen en met de jas over ons hoofd konden we al snel weer verder. Omdat de kleding toch een beetje nattig aanvoelde, kregen enkelen het toch te fris om door te lopen naar het centrum. Op naar huis dus. We spraken erover dat na zo’n regenbui het gras zo lekker ruikt en dat de regen de pret niet mocht drukken.
Hoe vaak komen we nu buiten als het regent?!

Vrijwilligers van de Rabobank, geweldig fijn dat jullie er op uit wilde gaan met ons! Lekker de gedachten op 0 en genieten van elkaars gezelschap en de prachtige natuur die doet wat hij wil.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl