CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Badmintonvereniging 't Vennewater ontvangt laptop van Herke ICT Group

Badmintonvereniging 't Vennewater ontvangt laptop van Herke ICT Group

Badmintonvereniging ’t Vennewater erg blij met gratis HP laptop

Op donderdag 1 november 2012 nam Matthijs de Moel (voorzitter van badmintonvereniging ’t Vennewater) de gratis HP laptop in ontvangst. Badmintonvereniging ’t Vennewater en Herke ICT Group kwamen met elkaar in contact tijdens De Beursvloer in Alkmaar.

“Onze oude laptop doet het niet meer”, vertelt Matthijs de Moel. “Wij gebruiken de laptop voornamelijk voor de verkoop van badmintonartikelen aan onze eigen leden. Wij zijn erg blij dat Herke ICT Group, uit de vele geïnteresseerden, de nieuwe laptop aan ons ter beschikking stelt”.
Karin Buzing: “Om de match kracht bij te zetten, biedt Badmintonvereniging ’t Vennewater de medewerkers van Herke ICT Group een verzorgde avond badminton aan. Hiervoor wordt in het voorjaar van 2013 een avond ingepland. Wij kijken hiernaar uit!”

Herke ICT Group stelde o.a. een zakelijke HP ProBook 6560b laptop ter beschikking. Daarnaast zijn nog enkele andere matches gesloten, waarover wij u op een later moment informeren.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl