CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Een dag met gouden rand

Een dag met gouden rand

Om 10:00 uur begonnen we eerst  met een kop koffie en de heer Theo Snijder had wat lekkers meegenomen voor bij de koffie.
                                                                     
Na de koffie werd de route die de bewoners gingen rijden uitgedeeld en de bewoners en cliënten gingen mee naar buiten. We hebben 1 cliënt van 101 jaar die een mooi plekje had veroverd. Hier en daar moesten we wel even zoeken voor de meest soepele bewoners want die mochten dan achterin zitten. Eindelijk zat iedereen en daar gingen ze.

Sommigen eerst een beetje mopperend van “wat moet ik nou” maar bij terugkomst glunderend en zo genoten. Wat was iedereen blij, dat zijn nu de momenten waar je het voor doet.! Er waren zelfs enkele bewoners die de volgende dag vroegen “Gaan we vandaag weer met die auto’s?”. Het heeft zo'n indruk gemaakt op de mensen, met  een woord: geweldig. Na afloop hadden we voor de heren nog een klein stukje Beemsterkaas als bedankje.
                                                       
Wij willen graag Snijder Incasso & Gerechtsdeurwaarders en ook zeker niet te vergeten de chauffeurs die onze bewoners en cliënten hebben rond gereden heel hartelijke bedanken voor de GOUDEN DAG het was echt geweldig.


Stichting De Waaier jullie ook bedankt dat we aanwezig konden zijn op de Beursvloer om deze geweldige match te kunnen maken met Snijders Incasso& Gerechtsdeurwaardes. Gewoon TOP!!!!!!!!
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl