CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Wandelen en pannenkoeken eten

Wandelen en pannenkoeken eten

Wij hebben via de Matchmarkt een afspraak gemaakt om met een aantal bewoners van Oudtburgh te wandelen en pannekoeken te eten bij Duinvermaak.

Vanmorgen gingen we met de hele afdeling vastgoedontwikkeling op pad naar Oudtburgh we wisten niet wat ons te wachten stond. We hebben na een hele hartelijke ontvangst door Alexandra Bruel de bewoners ontmoet en koffie gedronken met een heerlijke donut.

De meeste mensen hadden geen ervaring met het rijden van rolstoelen, maar het ging ons allemaal wel goed af.

We hadden speciaal voor deze dag mooi weer besteld en gelukkig ook gekregen. Daar gingen we dan door het prachtige Bergen naar Duinvermaak. Onderweg lekker een praatje maken met de bewoners. Bij Duinvermaak aangekomen zijn we pannekoeken en pizza’s gaan eten met een heerlijk toetje. Daarna zijn we weer terug gelopen we hebben een fantastische dag gehad. Ik zeg, het is voor herhaling vatbaar. Wij willen ieder bedrijf aanraden zoiets te doen. Zoals men zegt: kleine moeite, groot plezier!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl