CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Bedankt voor een mooie dag uit!

Bedankt voor een mooie dag uit!

Op de IJsbaan in het Olympisch Stadion was alles mogelijk: met je rolstoel het ijs op, schaatsles van professionele schaatsers, curling of fietsen. De deelnemers kregen aandacht van voormalig schaatsers Carl Verheijen en Annamarie Thomas. Het was een geweldige, met zon overgoten en ontspannende dag voor de G-schaatsers, hun ouders en begeleiders. Door de geregelde bus gingen we fijn samen uit en samen weer naar huis zonder reis- en parkeerstress.
 

Zoeff schaatst op de zaterdagochtend In Alkmaar op IJsbaan De Meent, met twee groepen. Beide groepen hebben hun eigen aanpak.
Ze zijn overigens nog op zoek naar een of twee trainers, die op regelmatige basis training willen geven en Zoeff willen assisteren bij de schaatsles. Als je interesse hebt om aan deze doelgroep training te geven, kun je voor meer informatie contact opnemen met Ton Rombout, 06-20449084.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl