CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Speeltafel voor Revas Showdown

Speeltafel voor Revas Showdown

Revas Showdown is een visueel/gehandicaptensportvereniging in de HAL-regio. De showdownsport is één van de weinige sporten, die bij uitstek geschikt is om door blinden en slechtzienden te worden beoefend. Het speelveld is een lange tafel met opstaande rand en aan de korte zijden een doelgat, dat door een geblindeerde speler wordt verdedigd. Met een rechthoekig batje in de hand probeert de speler een aanstormende rinkelbal uit het doel te houden en daarna de rinkelbal met effect en grote snelheid terug te spelen .

Stichting Actief talent Alkmaar is gevraagd een nieuwe wedstrijdspeeltafel te ontwerpen en te construeren. In de afgelopen twee jaar is met veel zorg en toewijding aan de opdracht gewerkt. Gedurende de bouw van de speeltafel kwamen vele knelpunten naar voren; de oplossing daarvan vergde nogal wat tijd, maar op 31 januari was het dan zover. De speeltafel kon in de werkplaats van Actief Talent Alkmaar worden overgedragen aan de leden van de showdownvereniging.

En natuurlijk werd de tafel meteen even ingewijd.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl