CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Een gezellig dagje weg

Een gezellig dagje weg

Tegen 11 uur ging het ritje met de naamgenoten van start richting IJmuiden. Terug naar Peter zijn roots, hij is namelijk in die buurt geboren. De rit vervolgde zich langs Heemskerkerduin, de geboorteplek van Peter Koper. Daarna via hoogoventerrein en de sluizen, met het gezicht op de aanleg van de nieuwe sluis, naar restaurant Kop van de haven van IJmuiden. Hier een heerlijke kop koffie mét een taartje genuttigd. Daarna weer snel naar Heerhugowaard. Precies op tijd voor onze volgende rit met Rinus en Henk.

Deze rit ging via de Westfrieze dijk, Sint Maarten en Callantsoog naar Huisduinen. Waarna het tijd was voor een drankje en een borrelhapje. Via de vesting, dwars door den Helder, langs het museum en de Texelse boot weer op weg naar huis. Peter, Rinus en Henk kwamen voldaan weer thuis en hebben erg genoten van de rit, de mooie auto en de gastvrijheid van Peter Koper.

Wij willen Peter Koper namens de cliënten en de collega’s hartelijk bedanken voor de leuke dag die hij onze cliënten heeft bezorgd.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl