CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Leerlingen PCC Oosterhout steken de handen uit de mouwen

Leerlingen PCC Oosterhout steken de handen uit de mouwen

Stichting Present koppelt aanbod van hulp aan een hulpvraag. Deze hulpvragen komen van maatschappelijke organisaties. In dit geval lag er een hulpvraag van de GGZ. Stichting Present belde PCC Oosterhout en vroeg of ze mee wilden doen aan dit project.

De vijf leerlingen troffen vanmorgen een woonkamer aan die wel een opknapbeurt kon gebruiken. Zoals een leerling voorzichtig zei: “Het is een beetje uitgewoond”. Samen met Julian breed staken ze de handen uit de mouwen. Het voorbereidende werk kostte nogal wat tijd. Ze zetten meubels aan de kant, plakten af en legden beschermende laag op de grond. Er moest worden gewit en geverfd. Plafond muren en kozijnen werden van vies bruin weer lekker fris wit.

De leerlingen wisten niet dat in Nederland mensen zo leefden en vonden het mooi iets voor deze bewoner te hebben kunnen doen. Ze brachten een beetje licht. Een mooie actie in deze tijd voor Kerstmis.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl