CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Beursvloermatches “Kickstart Your Social Media” in Club B3.

Beursvloermatches “Kickstart Your Social Media” in Club B3.

Het waren inderdaad wel veel matches en een hele groep zo. Op deze manier kon de ene hand de andere wassen en werd er een 2e match gemaakt...maar dan andersom! Vincent komt met het hele gezelschap naar B3 in Sint-Pancras en Club B3 faciliteert deze avond. Ze stelden belangeloos de zaal met gebruik van geluid en beamer beschikbaar en de koffie/thee vwas deze keer "van 't huis".

En dan de avond. De bedrijven die een match gemaakt hadden kwamen binnen zetten en waren heel benieuwd wat Vincent ze kon vertellen. Als jeugdorganisatie met 40 vrijwilligers waarvan een deel de social media  bewerkt waren onze “Social Media specialisten” benieuwd of deze man hun nog wat nieuws kon vertellen….. Nou, dat kon hij! Onze jeugd weet natuurlijk al veel hierover maar in Vincent zijn uitleg ging het elke net iets verder als dat ze al wisten. Wat onze jeugd betreft konden ze zo hun tactiek in de Social Media gaan verfijnen met wat je beter wel maar soms ook beter niet kan doen en nog belangrijker, hoe je de juiste doelgroep op de juiste manier bereikt en kan bewerken. We kregen echt van alles te horen, Google, Facebook, Twitter, LinkedIn enz. Al met al voor alle matches een zeer leerzame avond waarbij er een hoop informatie gegeven werd. Gelukkig beloofde Vincent alle deelnemers nog een mail te sturen waarin in de vorm van video’s en tips alles nog eens nagekeken kon worden zodat je op je eigen tempo kan doornemen en er uit kan halen wat je voor je eigen organisatie goed kan gebruiken. Na 2 uur training kon er nog even nagepraat worden en was er de mogelijkheid om specifieke vragen aan Vincent te te stellen. Al met al een zeer leerzame en gezellige avond.

Stichting De Waaier en Vincent Smit van Kickstart Your Social Media , bedankt voor het mogelijk maken van deze 3-weg match.
Het was een groot succes!
 
Club B3
 
En natuurlijk namens:
 
- Stichting Veenhuizerhoeven
- Stroom Nederland
- Scouting Dirk Duyvel
- Stichting Je mag er zijn Noord-Holland
- Stichting Babyspullen
- Wensstichting Oppepper 4all
- Angstbuddies
- Stichting Alkmaar Dichtersgilde
- Stichting Dionne
 
 Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl