CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Trots op onze logo en website.

Trots op onze logo en website.

Deze website heeft als doelstelling om voor de stichting meer donateurs binnen te halen voor de faceboekgroep Blije mensen 072/Stichting Prakkie 072 en om extra donateurs/sponsors binnen te halen voor voedsel , lichamelijke verzorging, kleding, kleine huishoudelijke artikelen en dergelijke. Dankzij Qball en Vesa reclame zijn wij nu veel zichtbaarder, dank daarvoor!

De stichting is ook gekoppeld aan de faceboekgroep  Blije mensen 072/stichtingprakkie 072. Deze groep is ontstaan om mensen te helpen die door omstandigheden in de problemen zijn geraakt. Denk hierbij aan o.a. de financiële crisis, een echtscheiding of het verliezen van een baan. De hulp wordt veelal geboden aan mensen die in een schuldsanering zitten, maar ook gezinnen die buiten hun schuld om een uitkering krijgen en moeten rondkomen van een minimum inkomen en moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. Hierdoor is er vaak geen geld meer voor extra dingen zoals speelgoed en kleding. Stichting Prakkie 072 helpt deze mensen door gratis voedsel, kleding en/of speelgoed te verstrekken die uit donaties binnenkomen. Dit mag ik doen met een geweldig team bestaande uit een medebeheerder en acht geweldige vrijwilligers die zich met liefde inzetten voor de medemens.

MENSEN HELPEN MENSEN, HELPT U ONS MEE?


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl