CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Great Business and friends steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Great Business and friends steken de handen uit de mouwen tijdens NLdoet!

Werkhandschoenen waren zeer welkom, om de zachte handen te beschermen :). Er wordt hard gewerkt en de indringende geur van soep en zuurkool geeft aan dat het bijna lunchtijd is.
Met een heerlijke kop soep vooraf en een “zo goed gevuld broodje dat het broodje zelf bijna niet meer te zien is” worden de heren en dame beloond voor het harde werken. Al snel zit iedereen achterover om de goed gevulde maaltijd te verwerken.
Met een volle buik beginnen zij aan de middag: Klei graven, kruiwagen rijden, stenen verplaatsen, zand storten, slopen en met de praam naar de overkant van het water om zo nu en dan een ijsje te halen.
De klus zit erop, met een tevreden gevoel is het voetpad gerealiseerd. Als afsluiter nodigde Ron Karels van Museum BroekerVeiling hen uit voor een rondvaart door het bekende Rijk Der Duizend Eilanden.

Bedankt Ron Karels voor de gezellige dag!

 Bredewijn kantoormeubelen BV – Ruud Bredewold, De Wijn Coaching & Consultancy – Nicolette de Wijn, DGS inkooppartners – Paul Welboren en Ernst Molenaar, Great Business – Peter Valbracht, Kickstart Your Social Media – Vincent Smit, Schraverus Advies Koedijk – Peter Schraverus, Van Leijen Training & Coaching – Michaël van Leijen, Frank Besseling.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl