CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Van Diepen Van der Kroef steekt de handen uit de mouwen.

Van Diepen Van der Kroef steekt de handen uit de mouwen.

Dankzij deze medewerkers die hard aan werk zijn geweest, ziet het er allemaal weer schoon en helder uit.  Zij hadden zeker een doel voor ogen toen zij zich opgaven voor deze dag. Wat doen voor een ander in onze samenleving stond bovenaan hun lijst, en verder hadden zij als positief punt, teamwork. Dit straalde er ook aan alle kanten af, gezelligheid, samenwerking en dan ook nog een schitterend resultaat neerzetten. Medewerkers die na afloop ook echt konden zeggen dat het een waardevolle dag was geweest.

Zij zagen met eigen ogen dat de vrijwilligers die wekelijks heel veel uren geven voor “jemagerzijn” deze enorme schoonmaakklus er niet zo maar bij kunnen doen. Maar ook werd de maatschappelijke functie erkend. Want wat moeten pleegouders toch zonder deze plek, waar ze behalve kleding en speelgoed ook hun verhaal kwijt kunnen, advies krijgen en ook gewoon even voor de gezelligheid een kopje koffie drinken met andere ouders in de zelfde situatie als zij.  Het nut van de “NLdoet” dag heeft zich bij het pleegouderdepot dubbel en dwars bewezen!

De komende periode kunnen de vrijwilligers zich volledig richten op pleegkinderen en hun pleegouders. Het was een dag met een gouden randje.

Dank jullie wel! Team 'jemagerzijn"


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl