CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

BAM bouwt inloopstal bij De Beestenboel

BAM bouwt inloopstal bij De Beestenboel

Bij De Beestenboel in Langedijk leren vrijwilligers kinderen met dieren om te gaan en hoe ze te  verzorgen.  De kinderboerderij had een lange klussenlijst die flink korter is gemaakt door BAM. Het bedrijf maakte een inloopstal voor de pony’s. Ook is het dak van de educatieve ruimte gerenoveerd en is er behoorlijk wat schuur- en schilderwerk gedaan. Van Gelder had een paar dagen ervoor al grond afgegraven en putten geslagen. De fantastische lunch kwam van Chantels Mengelmoes.

 Alice, vrijwilliger en bestuurslid bij De Beestenboel: “Wij wilden graag een onderkomen voor onze pony’s en een plein zodat ze bij slecht weer droog kunnen staan en dat is heel mooi gelukt.”

“Collega’s komen zo op een andere manier in gesprek”,volgens een enthousiaste Kim Porsius, directiesecretaresse bij de BAM. “De BAM doet al voor het zevende jaar  maatschappelijke klussen samen met De Waaier. We werken als BAM verspreid over het land en de regio en er is eigenlijk weinig ruimte voor dit soort dingen. Daarom is het juist leuk voor kantoormensen om buiten de handen uit de mouwen te steken en veel werk te verzetten. De kinderboerderij zou zelf maanden doen over deze klussen. Daarom heeft iedereen na afloop een tevreden gevoel en roepen dat ze volgend jaar weer mee willen doen.”


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl