CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

BAM schenkt uniek cadeau aan Stichting “Kinderboerderij de Rekerhout’

BAM schenkt uniek cadeau aan Stichting “Kinderboerderij de Rekerhout’

Alkmaar- Een afvaardiging van ruim twintig mannen en vrouwen van diverse werkmaatschappijen van de BAM zijn er bij Stichting “Kinderboerderij de Rekerhout’onlangs stevig tegenaan gegaan. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen werd de kinderboerderij een dag lang verrast met een groep zeer gemotiveerde personeelsleden die zich van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag hebben ingezet om zowel de kinderboerderij als het educatief centrum eens flink op te knappen.

Unitmanager Bertil Groot van BAM Techniek vertelt over de doelstelling van het bedrijf; Via Stichting De Waaier zijn we als bedrijf regelmatig bezig om ons in te zetten voor projecten waar men weinig of geen geld heeft voor projecten die toch gerealiseerd moeten worden. Zo zijn we al eerder bij o.a. Zorgtuinderij Oosterheem en Esdégé Reigersdaal een dag aan het werk geweest. Toen we via
Stichting De Waaier hoorden dat de kinderboerderij dit jaar haar 30 jarige jubileum mag vieren leek het ons een perfect cadeau om de kinderboerderij een makeover  te geven. We kregen uit alle geledingen van ons bedrijf spontane aanmeldingen. En er is flink wat werk verricht door deze enthousiastelingen. Zo is veel houtwerk voorzien van een nieuw laagje verf, hebben we een nieuwe mestplaats gerealiseerd, het kippenhok is herbouwd en is de buitenkant van het educatief centrum voor een deel opgeknapt. Dit alles kon mede worden gerealiseerd worden door het materiaal wat Boels Verhuur B.V. Alkmaar, CB Betonmortelbedrijven Cementbouw B.V en Stiho B.V.  ons belangeloos hebben geschonken.We vinden het leuk om ons ook op deze manier te kunnen manifesteren. Niet commercieel, maar wel belangrijk.”


 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl