CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Lokat 3.0 en ClubB3, een gelikte combinatie!

Lokat 3.0 en ClubB3, een gelikte combinatie!

Via De Waaier kwamen wij in gesprek met Julian en Edwin Breed van Lokat Schilderwerken in Noord-Scharwoude. In eerste instantie was de vraag of zij nog wat verf hadden staan en beschikbaar wilde stellen...

Eigenlijk werden we gelijk uitgenodigd om eens langs te komen en te bekijken wat zij voor ons konden betekenen. Na uitleg van ons hele project waren ze zo enthousiast dat ze ons een soort van projectmatige hulp aanboden.... Lokat 3.0.

Op deze basis helpen zij met de hele klus van begin tot einde met als inzet de hulp van de vrijwilligers. Lokat levert tegen een maatschappelijk prijs de hele klus aan waarbij vanuit de organisatie de "handjes" geleverd dienen te worden. Dit heeft alleen maar voordelen; voordelig voor de organisatie, vakkundige advies en ondersteuning maar vooral ook het "samen" voor elkaar krijgen van het project. Julian: "Als je slim bent, krijg je gewoon een spoedcursus schilderen".

In de praktijk kwam het neer op een hele leuke en gezellige samenwerking waarbij het opviel dat het contact van Julian en Edwin met de jeugd van een ongekend niveau was! De jeugd vond het gewoon leuk om samen met ze te werken, vooral op de manier waarbij iedereen op zijn eigen manier ondersteund werd. Al met al een hele lucratieve samenwerking, zeker op financiëel vlak maar eigenlijk, nog veel belangrijker wisten zij de groep op een leuke manier te binden en samen te laten werken. Hierdoor zagen wij jeugd samenwerken en overleggen op een manier die voor ons goud waard was.

Tevens door de hulp met de kleurkeuze en diverse accenten hebben zij de juiste sfeer neer weten te zetten waarbij het lichtplan perfect tot uiting komt.

Edwin en Julian, ongelooflijk bedankt voor de samenwerking. Lokat 3.0?

Een gelikte combinatie!

B3 / Club B3


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl