CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Leesberg Internet Experts bouwt nieuwe website voor Babyspullen

Leesberg Internet Experts bouwt nieuwe website voor Babyspullen

Als eerste kregen wij een jaar lang toegang tot zijn bezoekersnamenlijst (www.bezoekersnamenlijst.nl), waarmee je precies  kunt zien welke bedrijven op jouw website hebben gekeken, hoe vaak en op welke pagina’s. Heel erg handig om potentiële sponsoren te kunnen benaderen. Marco is Google-specialist en gaat ons ook helpen met het optimaliseren van onze Adwords-campagne.

Marco  vroeg ons om een template te zoeken, zodat we de website kunnen vervangen voor een responsieve variant. Al vrij snel kwam hij er op terug…want na overleg met zijn technisch partner Pieter de Jong van De Formatie (www.de-formatie.nl) bood hij ons aan om een compleet nieuwe website te bouwen!

Inmiddels is www.stichtingbabyspullen.nl live gegaan en het resultaat is prachtig! Wij zijn Pieter en Marco hier enorm dankbaar voor!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl