CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Een dagje uitwaaien met De Pieter Raat Stichting.

Een dagje uitwaaien met De Pieter Raat Stichting.

Op 26 juni 2015 zijn zeven cliënten van De Pieter Raat Stichting onder de vlag van Gouden Dagen Heerhugowaard een middagje wezen uitwaaien met de medewerkers van het Klantcontactcentrum (KCC) van Woonwaard in Camperduin.  
Acht medewerkers van het KCC van Woonwaard stonden de cliënten met rolstoelen op te wachten. Na eerst een wandeling te hebben gemaakt langs de Hondsbossche Zeewering, werd er aangeschoven in Strandpaviljoen Struin te Schoorl, met uitzicht op zee!
Iedereen kon het reuzegoed met elkaar vinden. Er werd volop genoten van koffie met gebak, wafels met warme kersen en slagroom en advocaatjes! Na een paar gezellige uurtjes werden de rolstoelen voorgereden om weer naar de bus te brengen.
Dat dit gezellige uitstapje werd gewaardeerd, bleek uit de afscheidsgroet van een van de cliënten: "Bedankt voor de liefde!".
Gouden Dagen Heerhugowaard dankt de  medewerkers van Woonwaard voor hun vrijwillige en zeer gewaardeerde inzet en het verzorgen van deze dag met een mooie gouden rand!
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl