CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Workshop Pieter Pieters (EHBA) bij Playing for Success Alkmaar

Workshop Pieter Pieters (EHBA) bij Playing for Success Alkmaar

Kinderen die zich niet zo zeker voelen van zichzelf, vinden het vaak lastig om hun grenzen te stellen en aan te geven en dat was nu juist het onderwerp van de workshop! Er werden allerlei activiteiten gedaan in de Co Adriaanse Persruimte van het AFAS Stadion, die onder andere helpen om je eigen grenzen te herkennen, om je grenzen aan te geven, hoe je voorkomt dat iemand over je grens gaat en hoe je iemand dan kan aanspreken. De kinderen kregen allerlei tips en manieren aangeboden waar ze mee aan de slag zijn gegaan, die ze hebben geoefend in de persruimte en die ze in allerlei andere situaties zoals op school of bij de sportclub ook kunnen gebruiken. Erg interessant en heel leerzaam!

Pieter heeft deze twee uur durende workshop aangeboden aan alle vijf de groepen van Playing for Success Alkmaar, namelijk drie basisonderwijs groepen en twee voortgezet onderwijs groepen.

Pieter, mede namens alle kinderen, hartelijk dank voor deze inspirerende workshop!

 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl