CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Sport Servicepunt Langedijk

Websites voor Het Baafje en De Bever

Websites voor Het Baafje en De Bever

Op de Beursvloer kwam Stichting MEO in aanraking met Sport Servicepunt Langedijk, dat sinds dit jaar de twee zwembaden exploiteert. De gift van een koffiezetapparaat leidde tot verder contact en tot deze prachtige opdracht voor het leerbedrijf, waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werkervaring opdoen. 

De jongeren gingen hard aan de slag met de websites en folders, maar maakten ook een nieuw logo voor zwembad Het Baafje.

Dat het project naar beider tevredenheid is afgerond blijkt wel uit het feit dat de Alkmaarsche Courant op dinsdag 14 april aandacht aan de samenwerking besteedde. Het artikel is hier te lezen: http://www.stichtingmeo.nl/wp-content/uploads/2015/04/artikel-meo-websites.jpg

Sport Servicepunt Langedijk, hartelijk bedankt voor de mooie opdracht! Stichting De Waaier, bedankt dat jullie deze kennismaking mogelijk hebben gemaakt!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl