CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Great Business & Friends laat schoolplein Klas op Wielen stralen.

Great Business & Friends laat schoolplein Klas op Wielen stralen.

Dankzij Klas op Wielen kunnen kinderen met en zonder handicap samen naar school en daar met elkaar in contact komen. Het schoolplein is daarvoor de centrale ontmoetingsplek. In de loop der jaren was het ooit zo vrolijk beschilderde plein aan de Kofschipstraat in Alkmaar Noord behoorlijk flets geworden. Hoog tijd dus voor een nieuwe verflaag. Daarvoor namen op vrijdag 20 maart diverse zelfstandig ondernemers de kwast ter hand. Rond 15.00 uur zag het plein er weer fleurig uit. De felle kleuren zijn goed zichtbaar, niet alleen voor de leerlingen, ook op Google Maps! Het plein van deze unieke school staat er dus weer gekleurd op dankzij de vrijwilligers van NL Doet.
 
Klas op Wielen dankt  ABCdV, Bredewijn kantoormeubelen B.V., De Groene Reiger, De Wijn Coaching & Consultancy, E-freeway, Great Business, Promote Your Network B.V., Respo Repair Service en Stichting De Waaier hartelijk!


 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl