CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Bestuur Stichting COOLsupport tekent oprichtingsstatuten

Bestuur Stichting COOLsupport  tekent oprichtingsstatuten

Stichting COOLsupport organiseert kampweken voor groepen chronisch zieke jongeren. De stichting is officieel geworden na ondertekening van de oprichtingsstatuten door het bestuur en notaris Langedijk  van Actus Notarissen. Door bemiddeling van Stichting De Waaier kon dit kosteloos gebeuren. Voor een stichting die nog zonder fondsen functioneert is dit onontbeerlijk.

Tot nog toe werden de kampweken alleen georganiseerd voor nierpatiënten. Door een stichting op te richten wordt het mogelijk dit ook te gaan doen voor andere groepen chronisch zieke jongeren in de leeftijd van 15 tot 22 jaar. Deze leeftijd is juist zo belangrijk omdat dan keuzes gemaakt worden met betrekking tot studierichting en het ontdekken van de persoonlijke arbeidsmogelijkheden.

 Doordat deze jongeren doorgaans geen normale jeugd hebben gehad en veel tijd in het ziekenhuis hebben doorgebracht zijn dit keuzes die lastig te maken zijn. Door lotgenotencontact en workshops op allerlei gebieden, vergroten de jongeren het inzicht op het eigen functioneren en wordt het vermogen tot zelfmanagement vergroot.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl