CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Project 072

GEWOON beveiliging helpt Projekt 072

GEWOON beveiliging helpt Projekt 072

Naar aanleiding van een krantenbericht over de zoveelste inbraak bij Projekt 072, besloot GEWOON beveiliging om hen te helpen met het plaatsen van een alarmsysteem.

Zelfstandig ondernemer Emiel Siemonsma legt uit waarom: ,,Als jong bedrijf vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. We willen onze kennis en kwaliteiten gebruiken om mensen te helpen.`` Projekt 072 is een onafhankelijk organisatie  waar culturele evenementen worden georganiseerd en waar aankomende en gevestigde kunstenaars alteliers huren en workshops geven. Het probleem met het grote pand was vooral het tekort aan sociale controle. De enige oplossing was een goed alarmsysteem te plaatsen, maar de financiële middelen van de organisatie schoten te kort. Nu GEWOON beveiliging de montage van alarmsystemen geheel kosteloos heeft gedaan, lijkt het probleem opgelost. De kunstenaars hopen dat ze nu weer veilig gebruik kunnen maken van het pand, zonder bang te hoeven zijn voor nieuwe inbraken, wat duizenden euro's aan schade met zich meebracht.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl