CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Training Anders kijken naar gedrag voor Scouting Langedijk

Training Anders kijken naar gedrag voor Scouting Langedijk

Ja leuk, je wordt vrijwilliger bij scouting. En "wauw" de kinderen vinden het zo gaaf dat de groep welpen in twee jaar tijd ineens groeit tot 30 leden. Van deze 30 kinderen hebben een behoorlijk aantal een kleine of grotere “gebruiksaanwijzing”.
Eh…….is het dan nog steeds leuk?

“Ja echt wel”, zeiden de vier welpenleidsters van scouting Langedijk, “maar als het zo doorgaat zijn we wel bang de grip op de groep te verliezen”.  Het welpenteam had dan ook dringend behoefte aan een training.
Een training “Anders kijken naar gedrag en hoe krijg ik meer gezag”.

In de periode december - ferbuari vonden de trainingen plaats. Tijdens deze 4 dagdelen kregen de dames informatie over psychopathologie, gedrag van kinderen en communicatie. Er werd veel geoefend tijdens de training en er waren praktijkopdrachten.

Een heerlijk leergierig team dat met veel enthousiasme, optimisme en vooral veel tijd, het mogelijk maakt dat kinderen in Langedijk het scoutingspel kunnen spelen.

Succes meiden!

Met dank ook aan De Groene Linde, die voor deze trainging haar ruimte beschikbaar stelde.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl