CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Stichting De Waaier

Michael Bunink dagvoorzitter Beursvloer 2014

Michael Bunink dagvoorzitter Beursvloer 2014

Wat is een evenement zonder iemand die wat er gebeurt professioneel 'aan elkaar praat', structuur geeft en leven in de brouwerij brengt? Precies. Je kunt niet zonder. Michael Bunink van Trainmark kan dat als geen ander. Zijn professionaliteit was onmisbaar tijdens de Lustrum Beursvloer op 13 november 2014, die ook nog met een slag op de gong werd geopend door Koningin Máxima.

Tijdens het evenement sprak Michael deelnemers aan en interviewde zowel maatschappelijke organisaties als vertegenwoordigers van bedrijven. Hij vroeg hen wat ze hoopten te matchen of welke kennis, materialen of leuk uitje ze in de aanbieding hadden. Hij droeg op energieke wijze bij aan de zeer dynamische sfeer die er altijd tijdens een Beursvloer is, maar die tijdens deze Lustrum Beursvloer nog sterker aanwezig leek. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl