CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Familiehuis MCA

Fraaie roll-up banner voor Familiehuis MCA

Fraaie roll-up banner voor Familiehuis MCA

ALKMAAR - Familiehuis MCA kan zich tijdens promotieactiviteiten voortaan nog beter laten zien dankzij een aardige geste van De Jong Reclame in Heerhugowaard. Directeur Remy de Jong van het gelijknamige signbedrijf schenkt het Familiehuis een fraaie roll-up banner.

Het ontwerp werdt gemaakt door Kade32 (onderdeel van de Dekave Media Group) Dekave heeft al een langdurige relatie met het Familiehuis en nam graag de layout voor hun rekening.

Manager van het Familiehuis Trix Boevink nam de banier vrijdag 9 april 2011 in ontvangst.

De Jong en Boevink troffen elkaar tijdens de regionale Beursvloer in de Grote Kerk in Alkmaar in 2010. Op de Beursvloer komen de (hulp)vragen van vrijwilligers(organisaties) samen met het aanbod van ondernemers die uit oogpunt van maatschappelijk ondernemen een bijdrage willen leveren. Dankzij De Jong’s spontane aanbod om iets voor het huis te doen, ging een langgekoesterde wens van Boevink in vervulling: een staand doek in full colour met een fraaie afbeelding van het Familiehuis om te gebruiken bij presentaties en informatiemarkten. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Postbus 315
1800 AH Alkmaar
072 511 06 01
06 12 62 08 23
info@de-waaier.nl