CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Philadelphia

Praktische tips en heldere acties voor team Philadelphia

Praktische tips en heldere acties voor team Philadelphia

Ik was vanuit het trainingshuis Louise Wentland van Philadelphia op zoek naar ondersteuning voor mijn team in de omgang met jongeren met een lichte verstandelijke beperking. De ondersteuning moest vooral gericht zijn op de ontwikkeling van jongeren en hun zoektocht naar zelfredzaamheid in de maatschappij.

Naar aanleiding daarvan heeft Pauline een zeer inspirerende ochtend gegeven voor deze medewerkers. We zijn met elkaar aan de slag gegaan om meer te weten te komen over de wijze waarop jongeren leren en wij hen dingen kunnen leren. Aan de hand van onze dromen kregen we praktische tips aangereikt om ook daadwerkelijk stappen te zetten. Er kwamen allerlei enthousiaste ideeën naar boven en Pauline hielp ons deze om te zetten en te kaderen tot heldere acties.

Ik had vooraf niet kunnen bedenken dat mijn bezoek aan de Beursvloer zoveel op zou kunnen brengen en zoveel nieuwe energie zou geven. Het heeft ertoe geleid dat ik in Pauline een hele inspirerende, kundige coach heb gevonden, die ons zeker in de toekomst vaker kan ondersteunen.

Evelien Groen, locatiemanager Philadelphia


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl