CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Hospice Alkmaar

Hospice Alkmaar ondersteund door De Jong Reclame tijdens presentaties!

Hospice Alkmaar ondersteund door De Jong Reclame tijdens presentaties!

 Op 21 april 2011 overhandigde Remy de Jong van De Jong Reclame een rollup banner aan Ellis Jonker, directeur van Hospice Alkmaar. "Het was al langer een wens van het Hospice om zich duidelijk te kunnen presenteren tijdens evenementen, bijeenkomsten en presentaties. Met de roll up banner van De Jong Reclame kunnen we dit nu doen."  Aldus Ellis Jonker van het Hospice

Hospice Alkmaar biedt gastvrijheid, begeleiding, verzorging en een plaats waar mensen die ongeneeslijk ziek zijn zich voor kunnen bereiden op hun sterven. Zij bieden dit alles met 20 verpleegkundigen en verzorgenden en ongeveer 120 vrijwilligers.

Hospice Alkmaar streeft er naar de laatste levensfase van haar gasten zo leefbaar en waardig mogelijk te laten verlopen. Wij proberen de zorg zoveel mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van onze gasten. Hierbij schenken zij aandacht aan zowel de lichamelijke, de geestelijke, de sociale als de spirituele omstandigheden.

Meer info over Hospice Alkmaar: www.hospice-alkmaar.nl


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl