CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Koffie voor 't Praethuys

Koffie voor 't Praethuys

’t Praethuys in Alkmaar is een inloophuis voor mensen met kanker of die met kanker te maken hebben. Het staat voor aandacht, informatie en inspiratie. Ervaren deskundigen zijn aanwezig met een luisterend oor, begrip en steun. Je kunt van maandag tot en met donderdag inlopen en hiervoor hoef je geen afspraak te maken. Deze dagen is het huis van 10.00 uur tot 16.30 uur geopend.

Iedereen die binnenkomt krijgt een gratis kopje koffie of thee o.i.d. en er is altijd wel iets lekker bij.

Maandagmorgen  08 december kwamen Willem en Trudie persoonlijk de koffie overhandigen en onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers, hebben ze een fijn gesprek gehad met de vrijwilligers Han en Heleen, die alles konden vertellen over ‘t Praethuys.

Namens alle gasten, vrijwilligers en medewerkers van ’t Praethuys, hartelijk dank! Het is fijn om te weten dat ’t Praethuys op deze manier een warm hart wordt toegedragen.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl