CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Grote schoonmaak bij Scouting Limmen

Grote schoonmaak bij Scouting Limmen

Julian gaf een duidelijke instructie hoe de middelen te gebruiken. Het eerste middel, een diepreinigend schoonmaakmiddel  kan op zwaar vervuilde plekken onverdund worden gebruikt. Op minder vuile plaatsen (gangvloer) verdunnen met water. Dus in de toiletruimtes direct op de vloer en muren aanbrengen. Goed schrobben, vooral in de voegen, 10 minuten laten inwerken en afspoelen en droogmaken. Een groep Stam-leden van de Scouting deed het zware werk.

De volgende dag hebben twee leden het karwei afgemaakt. Een coating kon worden aangebracht op de muren en de vloer, 5 minuten laten inwerken en uitwrijven. Vuil kan niet meer in de voegen dringen.

Onze Blokhut kan er weer een paar jaar tegen. Dankzij deze middelen is de vloer van keuken, doucheruimte, wc’s en gang weer brandschoon. De muren van douches en wc’s en de vloeren van de keuken, douches en wc’s zijn gecoat en daardoor beter bestand tegen vuil. Schoonmaken is een stuk makkelijker, zodat we de Blokhut weer schoon kunnen opleveren voor verhuur.

Lokat 3.0, Julian en Edwin Breed, hartelijk dank voor jullie bijdrage!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl