CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Corazonclowns op bezoek bij De Groene Linde

Corazonclowns op bezoek bij De Groene Linde

Na een allerhartelijkst ontvangst in een heerlijk geurende en rustgevende omgeving van een winkel, kantoor, showroom en laboratorium, kreeg men de uitleg over het tot stand komen van de geuren, de toepassingen en de resultaten van het gebruik van deze oliën.

De Corazonclowns  gaan op bezoek bij zorginstellingen en leggen contact met de dementerenden en andere zorgbehoevende mensen. Door het gebruik van de oliën, die de stichting cadeau kreeg van De Groene Linde,  zal dat het werk ten goede komen. De beleving van geuren is belangrijk  voor de ouderen en andere zorgbehoevenden. Ook krijgt de hele groep een workshop over de oliën en de toepassing daarvan.

De Stichting Corazonclowns bedankt De Groene Linde hartelijk voor hun aanbod en is nu al bevangen door de geuren en de overweldigende indrukken. 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl