CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zwerfdier blij met hulp Rabo

Zwerfdier blij met hulp Rabo

Medewerkers van de Rabobank hebben een ochtend geholpen bij Stichting Zwerfdier/ Pension Felis. De stichting richt zich vooral op het opvangen van hulpbehoevende en noodlijdende zwerfkatten. De meeste katten krijgen een nieuw tehuis, maar er zijn er ook die permanent onderdak vinden in het Pensioen.

Na de rondleiding werden de handen uit de mouwen gestoken. De buitenverblijven van het pension zijn onderhanden genomen en de paden onkruidvrij gemaakt. Na éérst de kat uit de boom te hebben gekeken, kwamen de nieuwsgierige bewoners van het asiel uit verschillende hoeken om te kijken of het allemaal wel goed ging. Er zit veel tijd in de verzorging van de dieren en het schoonmaken van de ruimtes, daar is iedereen achter gekomen. Het is dan ook fijn om op deze manier te kunnen helpen.

Respect voor de ruim 100 vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de stichting, daarbij is de Rabobank de volgende keer weer van harte welkom!

Meer informatie over de stichting en bijvoorbeeld over het adopteren van een kat kun je lezen op www.stichtingzwerfdier.nl


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl