CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Diner van leerlingen ROC, voor cliënten Philadelphia.

Diner van leerlingen ROC, voor cliënten Philadelphia.

Op de Matchmarkt van verleden jaar november, kwam het verzoek van Philadelphia om een diner voor 40 mensen met een licht verstandelijke beperking te verzorgen. Leerlingen van Het Horizon hebben deze wens vervuld. “Omdat de cliënten zelfstandig wonen en beperkte financiële middelen hebben, zijn we blij dat de mensen elkaar op deze manier kunnen ontmoeten en getrakteerd worden op een leuke avond en een heerlijk diner”, aldus Anne Cupido, ambulant begeleider van Philadelphia. De reacties van de cliënten waren buitengewoon enthousiast. “Zo chique heb ik nog nooit gegeten”, het was bijzonder leuk en heerlijk”. Voor de leerlingen is het een bijzonder leermoment. Volgens Ronald Mulder, opleidingsmanager afdeling Horeca, gebeurt het niet vaak dat er mensen met een beperking komen dineren. Het vertelt de leerlingen dat je in de praktijk met verschillende mensen te maken hebt.

De nasmaak is bijzonder goed en Philadelphia bedankt nogmaals de leerlingen van het ROC voor het geweldige diner en verzorging hiervan. 

Foto: Mike Bink


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl