CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Rabobank tuiniert bij stichting Zwerfdier

Rabobank tuiniert bij stichting Zwerfdier

De vrijwilliger die de rondleiding verzorgde, vertelde ons dat de stichting zich vooral richt op het opvangen van hulpbehoevende en noodlijdende zwerfkatten. Voor alle opgenomen katten wordt een nieuw tehuis gezocht, er is echter ook een groep moeilijker te plaatsen katten. Deze groep woont permanent in het asielgedeelte van de stichting. Stichting Zwerfdier wordt niet gesubsidieerd en leeft van donaties. Een groot deel van de inkomsten wordt verdiend met het pension; echter door de crisis laten weinig mensen hun kat nog in het pension logeren waardoor er een groot deel van de inkomsten misgelopen wordt.

Na de rondleiding mochten we de handen uit de mouwen steken en de buitenverblijven van het pension en de moeilijk te plaatsen katten onkruidvrij maken. Na de kat uit de boom te hebben gekeken, kwamen de nieuwsgierige bewoners van het asiel af en toe even kijken of het allemaal wel goed ging. De ochtend vloog voorbij. Voor we het wisten, was het al weer tijd om te stoppen!

Waar we wel achter zijn gekomen, is dat er veel tijd gaat zitten in de verzorging van de dieren en de verblijfruimten van de stichting. Wekelijks zetten 100 vrijwilligers zich belangeloos in om de dieren een fijn verblijf te geven. Respect voor deze mensen!

Mocht je de stichting een warm hart toedragen en een donatie willen doen, dan kan dit op rekeningnummer NL49INGB0002616489 t.n.v. Stichting Zwerfdier. Meer informatie over de stichting en bijvoorbeeld over het adopteren van een kat kun je lezen op www.stichtingzwerfdier.nl


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl