CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

De Zonnebloem

Rondleiding bij De Groot en Slot voor de Zonnebloem

Rondleiding bij De Groot en Slot voor de Zonnebloem

Een bedrijfsbezoek door een regionale afdeling van de Zonnebloem. Een uitje, een onderbreking van de dagelijkse routine en voor velen die het bedrijf van oudsher kennen een mooie gelegenheid om eens binnen te kijken. Als maatschappelijk betrokken bedrijf werken we daar graag aan mee.

Logistiek was er nog wel even een uitdaging. Rollators en scootmobielen bij de receptie en in de lift. Met de fiets tot aan de schuifdeuren bij de receptie. Het was even schipperen, maar uiteindelijk kwam iedereen boven in de presentatieruimte voor een lekker bakkie met een gebakje! Een prima begin vond men.

Tijdens mijn presentatie en de rondleiding door Leon werden er veel vragen gesteld en was men zichtbaar onder de indruk over hetgeen zich bij De Groot en Slot afspeelt. Dat hadden ze toch niet gedacht. Het klapstuk van de rondleiding zat natuurlijk aan het eind, bij het museum. Helaas, niet voor iedereen toegankelijk maar voor de meesten een prachtig stukje herbeleving.

Met een kleine attentie onder de arm, of in het mandje van de rollator ging iedereen na drie uurtjes zeer tevreden en voldaan weer richting huis. Hierbij een aantal foto’s  voor een korte impressie.

Namens de Zonnebloem, complimenten en dank aan Betty die de afspraken geregeld heeft, Klaas voor de nostalgische anekdotes, Leon voor de rondleiding en dames van de receptie voor de ontvangst en catering. Ze komen graag nog een keer terug!

Maar eerst krijgen we op 26 juni nog een delegatie van Zorgcentrum De Horizon op bezoek! Ook een match die we in november gemaakt hebben.

Jeroen de Haas 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl