CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Stichting Midgard

Ammeraal Beltech medewerkers aan de slag

Ammeraal Beltech medewerkers aan de slag

 

Tijdens de MatchMarkt in oktober 2011 is Ammeraal Beltech in contact gekomen met St. Midgard en is een match gesloten voor een dag klussen.

Woensdag 20 juni was het zover. 11 collega’s van Ammeraal Beltech meldden zich om 8.45 uur bij Herman Koopman van Midgard. Na ontvangst woonden de medewerkers van Ammeraal Beltech de dagopening van de bewoners bij. Hierna ging men hard aan de slag. Een gebouw dat eerst diende als kinderopvang (vier grote ruimtes) was helemaal opgeknapt maar de muren konden nog een lik verf gebruiken. Aan het einde van de dag na flink gewerkt te hebben, waarin meer gerealiseerd werd dan verwacht, kan men terugkijken op een zeer geslaagde dag. Voor de medewerkers van Ammeraal Beltech, een leuke samenwerking in een ontspannen sfeer en voor de bewoners van Midgard die nu op korte termijn de mooie ruimtes in gebruik kunnen nemen. Als dank kregen de Ammeraal Beltech medewerkers 2 mooie kaarsen mee die door de bewoners zijn gemaakt.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl