CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

ATV “De Meerweg én ATV De Vrijheid” Alkmaar

HSB schildert kantine volkstuinencomplex De Meerweg

HSB schildert kantine volkstuinencomplex De Meerweg

Vandaag is het schilderen van de kantine begonnen! Namens HSB Bouw en Schildersbedrijf Hein Schilder, geeft schilder Gerard tekst en uitleg. Allereerst zijn er drie steigers opgebouwd. Daarna zijn vele blikken verf, kwasten, rollers, emmertjes en schuurpapier uitgeladen.

We zijn gestart met het schoonmaken van de gehele buitenkant, met een biologische vervanger van ammonia. Daarna zijn twee zijden handmatig geschuurd en kon het schilderen beginnen. De eerste laag is een grondverf in de juiste kleur; lauriergroen. Zo zie je snel resultaat!  De Groothandel Mooiverf levert ons gratis de professionele Wijzonol verf. Een prachtig aanbod!

Morgen gaan we verder en als het weer het toelaat ook woensdag. Na de Pinksteren werken we vanaf dinsdag 10 juni verder. Na de grondverf volgen nog twéé afwerklagen!

Wij bedanken HSB Bouw, Hein Schilder en Mooijverf hartelijk!

Ton van Lieshout.

 

 

   


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl