CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Corazonclowns bij Kinderwerk Alkmaar

Corazonclowns bij Kinderwerk Alkmaar

De Corazonclowns werken vanuit een warm hart. Ze bieden aandacht, warmte en ontspanning.  Ze werken op verschillende niveaus, stemmingen en nemen echt de tijd voor mensen. 

De clowns  Rosie en Juul kwamen rustig binnen bij de spelende kinderen. De moeders en kinderen waren eerst wat afwachtend. De kinderen en clowns zochten elkaar op tijdens het spelen. Eerst kwamen de muziekinstrumentjes en de knuffels. Het ene kindje wilde knuffelen en het andere kindje wilde muziek maken. Je zag de kinderen opbloeien en steeds meer loskomen. Toen de bellenblaas, ballonnen en dwarrelende veertjes uit de tas verschenen werd het echt een feest. Zingen, dansen en springen en zelfs gillen van plezier. Er waren ook mooie momentjes met één op één contact tussen clown en kind. 
De volgende dag kwam er een moeder vertellen dat haar dochter in haar slaap een lachbui had, terwijl de andere nachten ze aan het huilen was. 
Het was een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl