CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

WonenPlusWelzijn en Montessori HHW

Effectief communiceren en samenwerken met behulp van Scolly

Effectief communiceren en samenwerken met behulp van Scolly

Het team van WonenPlusWelzijn volgde een HERA-workshop rond effectief communiceren binnen de organisatie, met behulp van het digitale platform Scolly (zie foto). 

Scolly.nl is een besloten platform waar individuen en organisaties eenvoudig kunnen samenwerken, communiceren en leren. Werken aan projecten, documenten, foto's en reacties delen; Scolly biedt veel mogelijkheden, zonder lastiggevallen te worden door ongewenste berichten en reclame. Het opleiden en coachen van medewerkers gebeurt d.m.v. de Skill Toolbox; alle competenties in een overzichtelijke leerlijn, waarmee de medewerker z'n eigen portfolio opbouwt, onder begeleiding van een ervaren collega. 

De workshop sloot aan bij de behoefte van WonenPlusWelzijn, want met parttimers, een scala aan activiteiten en verschillende locaties is het een uitdaging om als medewerker op de hoogte te blijven van alle informatie. Met behulp van moderne media, zoals Scolly, wordt het bijhouden van ontwikkelingen binnen de organisatie ’n stuk eenvoudiger. De WonenPlusWelzijn-medewerkers vonden al snel hun weg op Scolly. De berichtjes, werkgerelateerde vragen, notulen en foto’s vlogen (letterlijk) door de lucht! De medewerkers hebben een jaar de tijd om gratis te profiteren van alle mogelijkheden van het digitale communicatieplatform. 

Op de Heerhugowaardse Montessorischool is een brainstormsessie gehouden met de directie. Passend onderwijs, leerlingvolgsystemen, mediawijsheid; er is veel gaande in onderwijsland. HERA deelt graag haar visie en praktische tips over deze en andere educatieve zaken. Ook de Montessorischool kan een jaar lang gebruik maken van een pro-abonnement op Scolly.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl