CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Kans op werk- en werkervaring voor jongeren vergroten

Kans op werk- en werkervaring voor jongeren vergroten

Bij Doorgeven XL werken jongeren doelgericht met elkaar samen. Netwerken met elkaar en met werkenden, elkaar helpen om kansen te vergroten. Zo ontmoeten zij de mensen die hen verder kunnen helpen in hun loopbaan en doen werkervaring op. Ze zetten zichzelf én hun kwaliteiten op de kaart.

Anniek en Sarah zijn de eerste projectleiders van twee nieuwe projecten. In het project Werk in Beeld begeleiden zij jongeren die organisaties bezoeken en werkenden ontmoeten om zo meer te horen over betaald en onbetaald werk. In het project Werk voor Jezelf brainstormen zij elke dinsdag van 15:00 tot 17:00 uur met jongeren om hun kansen op werk te vergroten. Loop gerust binnen. Doorgeven XL is er voor jongeren van 12 tot 27 jaar.

Vanaf 7 januari dus in Alkmaar vanuit de hippe flexwerklocatie WifiTea, perfect gelegen tussen het station en de binnenstad, aan de rotonde.

Heb jij belangstelling om mee te draaien in één van de projecten en je wereld te vergroten en te verrijken? Neem dan contact op.

Je vindt Doorgeven XL op dinsdag en woensdag bij WifiTea aan de Geesterweg 1N in Alkmaar. Voor meer informatie of een persoonlijke afspraak: mail info@doorgevenxl.nl of bel 06-12950714.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl