CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Esther van Bronkhorst spreekt tekst in

Esther van Bronkhorst spreekt tekst in

Op donderdag 4 november 2010 organiseerde Stichting de Waaier wederom de Beursvloer in de Grote Kerk in Alkmaar.  De Stichting Peuterspeelzalen Heiloo, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, waren aanwezig. Ellen Jorna, de coördinator en Maartje Burgering werden bij aankomst gelijk enthousiast. Wat een uitdaging om een match te maken met een organisatie.

We kwamen in contact met Esther van Bronkhorst, van Esther van Bronkhorst Trainingen & Advies. De Alkmaarse is al meer dan 7 jaar ondernemer in hart en nieren. Zij was direct bereidt om ons te adviseren, met adviezen en welke meldtekst past bij onze organisatie en het inspreken van ons antwoordapparaat. Dezelfde week kwam Esther naar onze peuterspeelzaal de Teddybeer in Heiloo.

Als snel kwamen we gezamenlijk tot de juiste meldtekst. Vervolgens heeft Esther de meldtekst ingesproken zodat de Stichting Peuterspeelzalen Heiloo vanaf dat moment een professionele uitstraling heeft gekregen bij het niet aan kunnen nemen van de telefoon.

Wij treffen elkaar zeker weer bij de volgende beursvloer in 2012 in het AZ stadion.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl