CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Nicolette de Wijn coacht Vrijwilligersacademie

Nicolette de Wijn coacht Vrijwilligersacademie

De Vrijwilligersacademie startte in 2012 en groeit gestaag en met succes. Metsie Brasz is adviseur bij de Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar en verantwoordelijk voor de coördinatie en ontwikkeling van de Vrijwilligersacademie. De Vrijwilligersacademie biedt, in samenwerking met andere organisaties en bedrijven, deskundigheidsbevordering en trainingen aan vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

Net als bij de Vrijwilligersacademie heeft kwaliteit voor Nicolette te maken met aandacht en integriteit. Ze creëert professioneel en energiek ruimte om te doen wat nodig is voor een gezonde organisatie. Nicolette richt zich erop om mensen met elkaar te verbinden en resultaatgericht samen te werken hetgeen ook een van de doelstellingen van de Vrijwilligersacademie is. Dit alles maakt dat het een geslaagde match was met mogelijkheden voor de toekomst.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl