CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Resto VanHarte op bezoek bij Rabobank Alkmaar e.o., een groot succes!

Resto VanHarte op bezoek bij Rabobank Alkmaar e.o., een groot succes!

Tien Rabomedewerkers hadden zich als vrijwilliger aangemeld en hebben deze avond niet alleen de handen uit de mouwen gestoken (restaurant omgebouwd, complete aankleding van tafels verzorgd, gasten ontvangen, diner en dranken geserveerd en afgeruimd). Waar het vooral om ging deze avond was om met de gasten een praatje te maken en verbinding te leggen. En dat was niet aan dovemans oren gezegd. Naar mate de avond vorderde werd het steeds gezelliger. Aan het einde van de avond stonden zelfs een aantal vrijwilligers van Resto VanHarte, Rabo-medewerkers en de gasten te dansen!

Deze pilot ‘Resto VanHarte op bezoek bij’ is als zeer geslaagd ervaren door de gasten, de organisatie van Resto VanHarte, het team van Rabobank huiscateraar ‘The Colour Kitchen’ en de bankmedewerkers. Er zullen zeker meer avonden als deze volgen in het land werd door de Resto VanHarte-organisatie verzekerd. Maar zoals één van de vaste gasten van Resto VanHarte riep: “wel graag weer met dezelfde zangeres.”

Mocht je ook een keer mee willen eten bij Resto VanHarte dan kan dit. Het eten is absoluut aan te raden maar ook om een keer met de gasten te praten. Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar.


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl