CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Belastingdienst

Fiod steekt handen uit de mouwen bij Scorlewald

Fiod steekt handen uit de mouwen bij Scorlewald

Nadat het team met koffie met appeltaart welkom was geheten op Scorlewald  door Mia Dekker werd duidelijk dat de handen uit de mouwen moesten worden gestoken. Onder begeleiding van Pieter, de hovenier en een aantal bewoners van Scorlewald is door een groep de hele ochtend gewerkt aan de aanleg van een nieuw schelpenpad.

De andere groep heeft ervoor gezorgd dat het vers gemaaide riet uit de slootkant werd gehaald en het riet als een piramide op een hek werd gestapeld. Het riet kan dan drogen en in de winter gebruikt worden op de boerderij van Scorlewald.

Na het harde werken stond er een warme lunch klaar voor de “arbeiders”. Als toetje kreeg de Fiod Alkmaar nog een rondleiding op de boerderij en in de instrumentenwerkplaats van Scorlewald. Tijdens de rondleiding werd duidelijk dat iedereen een uniek talent heeft en dat op Scorlewald van al dit talent graag gebruik wordt gemaakt.

Al met al een zeer geslaagde dag!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl