CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Gemeente Alkmaar verzorgt mooie dag voor 't Rekerheem

Fantastisch zo’n aanbod! Nu hadden wij in juni de planning om een themaweek ‘een reis door de wereld in ’t Rekerheem’ te organiseren. Een week vol muziek, lekkere hapjes, een puzzeltocht en cultuur uit verschillende landen. Een Vossenjacht in het park de Rekerhout vonden de medewerkers van de Gemeente Alkmaar als onderdeel van de themaweek ook een leuk idee om aan mee te doen.

De dag van de Vossenjacht, 8 september 2011, was tropisch warm! Iedere bewoner kreeg een petje, een flesje water en een ‘duwer’ mee richting het park, om zo de opdrachten te vervullen;
Daar kwamen ze verschillende "vossen" tegen die gekleed waren in verschillende klederdrachten uit verschillende landen. Zij moesten raden waar de vossen vandaan kwamen en een bijpassende vraag beantwoorden. Niet alleen de bewoners van ’t Rekerheem waren hardop aan het brainstormen over de goede antwoorden, ook hun ‘duwers’ deden fanatiek mee.

Wat hebben de medewerkers van de gemeente Alkmaar het warm gehad, maar wat was het een geslaagde dag!
De foto’s spreken voor zich….
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl