CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Spetterende avond voor Buddies

Spetterende avond voor Buddies

Om eens te laten zien hoe leuk het is om een Buddie te zijn, werden de vrijwilligerscoördinatoren, stagebegeleiders van scholen en sponsoren ook uitgenodigd. De Rabobank Hoorn e.o. heeft tijdens dit Gala flink de handjes uit en in de mouwen gestoken! Wilma van Beurden, de nieuwe directeur van Best Buddies Nederland heeft het Gouden Gala samen met Cees Huisman (directeur MEE Noordwest-Holland) geopend.
Bij aankomst konden alle party-animals een foto laten maken in of bij een achtpersoons- Limo en werden zij verwelkomd door twee BIG HUGS. Johnny Glitter was speciaal overgevlogen uit de USA om ceremoniemeester te kunnen zijn op deze bijzondere avond! Een fantastische band Twilight, heeft tijdens het borreluur live en belangeloos voor de gasten gespeeld!

 
The Mums Theater heeft een ode gebracht aan alle Buddies in de vorm van een lied. Na het diner hadden zij nog een quiz in petto, waarbij de studenten voor alle Buddies prijsjes bij elkaar hadden ‘geregeld’. Het feest was pas ten einde nadat het duo De Dwarsdouwers, bekend van vele discoshows in Noord Holland, nog eens flink wat dansmuziek heeft gedraaid, waarbij de beentjes van de vloer gingen!
De motivatie om te komen is voor veel Buddies en genodigden sterker gebleken dan de honderden kilometers file, centimeters sneeuw en vastgevroren wissels…Het Best Buddies Gouden Gala 2012 was een geslaagd evenement.
 
Dit fantastische feest kwam tot stand met medewerking en sponsoring van velen, onze hartelijke dank gaat uit naar:
AZ-evenementen, Stichting de Waaier, Rabobank Hoorn dividend, Rabobank Alkmaar e.o., Rabobank IJmond noord, Stichting Vrienden MEE, David Bouw, MT van Ouwel fotografie, Van Wijk sociaal maatschappelijke projecten, Big Limo Nederland, Deux d’Amsterdam, Chaos productions, Twilight, The Mums Theater, De Dwarsdouwers, STN, Bouwbedrijf Dekker, Perseo, Etos Bergen, Jamin, Parkhotel Bergen, Adventurebaan Haarlem, Hayemahaerd, Philadelphia Zorg.
 


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl