CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Belevingstuin van het Vierkant nog mooier dankzij Rabobank en Groenmeesters.

Belevingstuin van het Vierkant nog mooier dankzij Rabobank en Groenmeesters.

AC het Vierkant is een woon- en activiteitencentrum, onderdeel van Esdégé-Reigersdaal. In deze monumentale boerderij krijgen mensen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking activiteiten aangeboden. Achter de boerderij ligt een prachtige tuin waar de cliënten in kunnen werken en van het buitenzijn kunnen genieten. Het team dat hen begeleidt had de grote wens om deze tuin nog meer aan te laten sluiten bij de belevingswereld van hun cliënten.

Hoveniersbedrijf Groenmeesters gaf een gedegen en duurzaam advies en stelde twee medewerkers en materiaal beschikbaar. Een team van vrijwilligers van Private Banking Alkmaar kwam ook helpen en er is op die dag meer werk verzet dan men van tevoren had gehoopt. Er is een stuk terras aangelegd bij het kippenhok en de moestuin werd voorzien van paadjes van boomschorsnippers, een gift van boomverzorger Peter Schouten uit Egmond aan Zee. De tuin werd onkruid vrij gemaakt, het aardbeienbed opnieuw beplant en plantenbakken gebeitst of geschilderd. Het team is opgetogen en kijkt met grote tevredenheid terug op deze dag. Dankzij Stichting de Waaier, Groenmeesters en Private Banking Alkmaar is het Vierkant weer een stapje dichter bij hun droom!


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl