CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

Zorginstelling Hoog Duinen

Huifkartocht

Huifkartocht

Op 1 juni 2012 heeft Meeùs Alkmaar, in samenwerking met Bianca Stam van zorginstelling Hoog Duinen, een huifkartocht geregeld voor bewoners van Hoog Duinen te Schoorl.

Een tiental medewerkers van Meeùs bezorgende zo’n 30/40 bewoners van Hoog Duinen een onvergetelijke middag door het mogelijk maken van een huifkartocht. Ook voor mensen in een rolstoel was het mogelijk om een prachtige tocht door Schoorl te maken. Zelfs het weer was voortreffelijk.Er werden in totaal 4 ritten gemaakt in een huifkar van Manege Groot uit Egmond aan den Hoef.

De mensen die niet in de huifkar zaten, werden in de koffiezaal vermaakt met oer-Hollandse spellen zoals o.a. sjoelen. Er werd fel, echter sportief gestreden om de winst.

Al met al een prachtige middag voor de bewoners, maar ook voor de medewerkers van Meeùs Alkmaar. Op een eenvoudige wijze is het gelukt om de bewoners een heel leuke middag te bezorgen en geef het heel veel voldoening om een glimlach op vele gezichten te zien.

 Bram Piersma

Meeùs Alkmaar


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl