CONTACT
Zoek

Matches in beeld

Stichting De Waaier brengt ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar in contact. Op die manier komen matches tot stand in de regio Alkmaar, Heerhugowaard en Langedijk. Wat de één graag wil geven, kan de ander goed gebruiken.

Deze match is tot stand gekomen tussen:

GP Groot en MTB Noordwest delen de passie voor hun product

GP Groot en MTB Noordwest delen de passie voor hun product

MTB Noordwest: "Ons idee om een mountainbikewedstrijd te organiseren op de verwerkingslocatie aan de Boekelerdijk werd door GP Groot met groot enthousiasme ontvangen. Geen "kan niet", "moeilijk" of "lastig", maar een volmondig "ja!". Deze "ja" was de start van een geweldige samenwerking tussen de mountainbikers van MTB Noordwest en medewerkers van GP Groot. 

Een vereniging als MTB Noordwest drijft volledig op de inzet van haar vrijwilligers. Vrijwilligers met een passie voor mountainbiken. Diezelfde passie zagen we ook bij de medewerkers van GP Groot. Ook zij zijn trots op hun organisatie en product. En deze gezamenlijke passie vind je terug in de realisatie van de ReCycle 2013. Het opstellen van een gesmeerd draaiboek, het uitwerken van creatieve ideeën voor het aankleden van het evenement, het uitzetten van een uitdagend parcours; alle onderdelen werden in een positieve samenwerking gerealiseerd. Slagroom op de taart waren dan ook de zeer goede reacties van de deelnemers, het publiek en de aanwezige media."

Samenwerking tussen een commercieel bedrijf en een vereniging? Jazeker, met passie! 

Foto: Jacco Kort


Deel deze pagina: FacebookLinkedInTwitter

De Waaier wordt ondersteund door:

Stichting De Waaier
Laat 25
1811 EB ALKMAAR
072 511 06 01
06 10 77 33 42
info@de-waaier.nl